مطالعات دین و رسانه

فهم همدلانه، نقد منصفانه

مطالعات دین و رسانه

فهم همدلانه، نقد منصفانه

پنجشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۳۵ ب.ظ

۰

معرفی 5مقاله در حوزه مسیحیت و رسانه

پنجشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۳۵ ب.ظ

مسیحیت و رسانه

ارائه دهنده :زینب خرمی شاد

دریافت فایل مقالات

 

Christians in the Movies: A Century of Saints and Sinners

1.        این مقاله توضیح خلاصه ای از کتاب مسیحیان در فیلم ها در قرون روحانی و عاصی نوشته ی پیتر دانس است. پیتر دانس در این کتاب به بررسی تاثیر کاتولیک ها بر هالیوود در جامعه ی آمریکا می پردازد. نویسنده 186 خلاصه از فیلم را فراهم کرده است که بیان می کندکه در فیلم ها مجرم شناخته شدن کاتولیک ها و بازداشت شدن آن ها ممنوع بوده است. وی مرگ فیلم سالم در جامعه ی معاصر را نشانه هایی از مرگ جامعه می داند.

Christian Cinema as National Cinema

2.       "سینمای مسیحی به عنوان سینمای ملی" نوشته ی آن موری است. نویسنده بیان می کند که با استفاده از یک نظرسنجی رابطه بین صنعت آمریکا و استفاده از متون مقدس را بررسی کرده است؛ و به همین منظور فیلم های ساخته شده ی هالیوود و فیلم سازانی که به تئاتر ملی نزدیک بوده اند را مطالعه کرده است. در این راستا به آنچه که باعث تفاوت باورهای دینی با رفتار اقتصادی و سرگرمی است، پی برده است و عواقب این همگرایی را برای دین و هالیوود و فهم ما در زندگی عمومی را دریافته است.

 

Evangelicals miss the big picture

3.      در اواخر دهه 80 میلادی یک رهبر اوانجلیست پیشنهاد خرید چاپ آخرین وسوسه مسیح را داد تا بتواند آن را نابود کند اما کمتر از 2 دهه ی بعد اوانجلیست ها و دیگر رهبران کلیسا ها بلیط های این فیلم را خریدند تا کمکی به تبدیل آن به پر فروش ترین فیلم سال 2004 کرده باشند. در واقع اوانجلیست ها می توانند بر هالیوود تاثیر بگذارند اما اگر تلاش هایشان را روی گفتمان فرهنگی متمرکز کنند نه روی تغییر دین، موثر تر خواهند بود.

Celluloid Sermons: The Emergence of the   Christian Film Industry

4.       "خطابه ی سلولوئیدی: ظهور صنعت فیلم سازی مسیحی". "پاراسینما"  فیلم هایی است که خارج از جریان اصلی اند که یا تبلیغاتی اند یا آموزشی یا پورنوگرافی که توجه ها را به دانش فیلم افزایش داده اند. کلیسا ها تنها برای اینکه توجه عمومی را که به تصویر متحرک جلب شده بود (سینما) به سمت خود بکشند فیلم نمی ساختند بلکه فیلم سازی تلاش هایی برای آموزش و تبلیغ دینی بود.

 

Preaching in the Darkness: The Night of the Hunter’s Subversion of Patriarchal Christianity and Classical Cinema

5.      "موعظه در تاریکی: شب شکارچی پدرسالاری مسیحیت و سینمای کلاسیک" پس از انتشار این فیلم در سال 1955، منتقدان و مخاطبان از آن استقبال نکردند در صورتی که اقتباسی از رمانی پر فروش بود. دلیل اصلی این شکست را بازاریابی ضعیف فیلم عنوان می کنند. به اعتقاد نویسنده دلیلی عمیق تری پشت این قضیه وجود دارد که آن استفاده از تصویر و صدای زن است. در واقع همراه شدن شکست واعظ فاسد با صدای زن، نشان دهنده ی دگرگونی نظام پدرسالارانه ی آمریکا است.  

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۰۹
شایان فخاری- دکتر سید بشیر حسینی

دکتر سید بشیرحسینی

دین و رسانه

شایان فخاری

مسیحیت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی